Pintasuojakalvot

Pintasuojakalvot antavat väliaikaista suojaa viimeistellyille pinnoille

Pelloplastin ympäristöystävälliset pintasuojakalvot on suunniteltu viimeisteltyjen pintojen väliaikaiseen suojaamiseen naarmuuntumiselta ja likaantumiselta varastoinnin, kuljetuksen, valmistuksen sekä asennuksen aikana. Pintasuojakalvo on helppo kiinnittää suojattavaan pintaan joko koneellisesti tai käsin, ja se irtoaa vaivattomasti jälkiä jättämättä myös varastoinnin jälkeen.

Käyttökohteet: teräs-, alumiini- ja muut metallipinnat, maalatut / pinnoitetut teräslevyt, puupinnat, muovit, lasit, peilit, kodinkoneet, kalustelaminaatit, työtasot

malli-2

Pintasuojakalvot materiaalin mukaan

Suojaatpa sitten pinnoitettua terästä tai alumiinia, Pelloplastin pintasuojakalvovalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. Myös muille metallipinnoille, erilaisille muovilevyille ja puupinnoille löytyy omat tuotteensa.

Käytämme tarrakalvojemme valmistukseen korkealaatuisia kalvoja ja vesiohenteisia liimoja. Täydennämme jatkuvasti laajaa vakiotarrakalvovalikoimaamme tekemällä asiakaskohtaista tuotekehitystä. Meille on ensiarvoisen tärkeää säilyttää asiakkaamme tuotteen pinta juuri sellaisena, millaiseksi se on suunniteltu. Laadukkaat suojausratkaisumme
 auttavat asiakkaitamme turvaamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaansa ja tekevät pintojen suojaamisesta helppoa.

Suojakalvojen logopainatus

Yrityksesi näkyvyyttä voidaan lisätä helposti personoimalla suojakalvo esimerkiksi yrityksen logolla. Pelloplastin suojakalvoihin saat painatuksella haluamasi kuvan, kysy lisää myyjiltämme.

Aina parhaat ratkaisut

Ammattitaitoiset myyjämme tuntevat tuotantoprosessin ja auttavat asiantuntevasti asiakaskohtaisissa erityistarpeissa. Vastaamme tiedusteluihin viipymättä ja palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti parhaan suojausratkaisun löytämiseksi. Nopeus on valttimme!

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tuotteellesi sopivimman suojausratkaisun!


 

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Erika Barsk

Myyntijohtaja
puh. 040 709 2398
erika.barsk@pelloplast.com
finland sweden united-kingdom germany

Suvi Mäkipörhölä

Myyntipäällikkö
puh. 040 513 9392
suvi.makiporhola@pelloplast.com
finland sweden united-kingdom

 


 

PELLOPLASTIN TARRAKALVOTUOTTEET

Meidän kanssa vain on helpompi toimia