Kirjamuovit

kirjamuovitKirjamuovit ammattilaisille

Kirjamuovia käytetään kirjojen, lehtien, ym. julkaisujen pintojen suojaamiseen. Läpinäkyvä itseliimautuva kirjamuovi suojaa lialta, kosteudelta ja kulumiselta. Kirjamuovimme on ammattikäyttäjien kanssa kehitetty, ja se pidentää tutkitusti kirjojen käyttöikää huomattavasti. 

Ammattikäyttäjien arvostaman korkealaatuisen ja helppokäyttöisen kirjamuovimme avulla päällystystyö onnistuu varmasti sekä käsin että koneella. Käytämme tuotteissa ainoastaan vesiohenteisia liimoja. Olemme kehittäneet kirjamuoviliimaan pienet korjaukset mahdollistavan tarttumisviiveen, joka helpottaa muovitusta.

Pelloplastin kirjamuoveja on saatavana kirkkaana ja mattapintaisena, eri materiaalivaihtoehdoilla. Rullaleveyksiä ja -pituuksia on useita, ja toimitamme myös standardista poikkeavia rullakokoja tai kirjamuoviarkkeja tarpeesi mukaan.

Nyt kirjamuovit saatavilla myös BIO-versioina! Kasvipohjaiset Green line -kirjamuovit on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista, ilman fossiilisia raaka-aineita. Lue lisää Green line -tuotteidemme valmistuksesta.

Kuvaus

Kaikissa kirjamuoveissamme käytämme korkealuokkaista, kirjan päällystykseen kehitettyä vahvaa kalvoa. Liimamme ovat vesiohenteisia ja niissä on korjaukset mahdollistava tarttumisviive. Kirjamuoviemme kokonaisvahvuus on aina yli 110 micronia.

Ammattilaiset ympäri Eurooppaa luottavat kirjamuoveihimme ja suosittelevat niitä.

Käyttökohteet: kirjat, lehdet, pokkarit, muut julkaisut

Kirjamuovit: tuotetiedot

TuoteKuvaus
120
Kirjamuovi 120 on saanut myös lempinimen kirjastomuovi, sillä se on ensimmäinen Suomen kirjastojen kanssa yhteistyössä kehittämämme tuote. Monet ammattikäyttäjät ovat luottaneet tämän tuotteen toimivuuteen jo useita vuosikymmeniä. Tämä tuote on valmistettu kirkkaasta, hieman appelsiinikuvioidusta ftalaattivapaasta PVC-kalvosta.

Tarkempia tuotetietoja löydät klikkaamalla tuotteen nimeä (120).
130Kirjamuovi 130 on mattamainen ftalaattivapaa PVC-kalvo. Mattamainen pinta ei heijasta valoa. PVC-kalvolle tyypillisesti leikkaantuvuus on erinomainen ja tämä tuote onkin laajasti ammattikäyttäjien suosima.

Tarkempia tuotetietoja löydät klikkaamalla tuotteen nimeä (130).
220Kirjamuovi 220 on erittäin kirkas ja sileä pintainen polypropeenikalvosta (PP) valmistamamme kirjamuovi. Kirjamuovi on kierrätettävissä energiaksi, sillä sen voi lajitella energiajakeeseen. Moni kiiltävän kirjamuovin nimeen vannova ammattilainen käyttää tätä tuotetta.

Tarkempia tuotetietoja löydät klikkaamalla tuotteen nimeä (220).
230Mattamainen polypropeenikalvosta (PP) valmistettu kirjamuovi, jonka mattamainen pinta ei heijasta valoa. PP-kalvolle ominaista on mahdollisuus tuotteen kierrättämiseen energiana.

Tarkempia tuotetietoja löydät klikkaamalla tuotteen nimeä (230).
KangasteippiItseliimautuvaa kangasteippiä käytetään vahvistamaan tai korjaamaan kirjojen selkämystä. Kangasteipin erityisen vahva tarramaisuus pitää kirjojen selkämykset kasassa. Teipin kiinnitysominaisuudet kestävät hyvin rullalla säilytystä, liima ei kuivu.

Värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, musta
Korjausteippi 69 Erittäin ohutta, läpikuultavan valkoista itseliimautuvaa korjausteippiä käytetään esim. revenneiden tai irronneiden sivujen korjaamiseen. Kalvon läpikuultavan valkoiseksi käsitelty pinta ei peitä kirjan sivuilla tekstiä, eikä ota heijastumia lukuvalosta. Näin kirjan luettavuus ei kärsi korjauksesta.

Väri: läpikuultava valkoinen
KovamuoviKirjanpäällystystuotteisiin lukeutuva kovamuovi myydään arkeissa. Itseliimautuva kovamuovi valmistetaan huomattavasti jäykemmästä ja paksummasta muovikalvosta kuin normaali kirjamuovi. Itseliimautuvaa kovamuovia käytetään pehmeäkantisten julkaisujen, kuten pokkareiden ja aikakausilehtien, sekä kouluvihkojen ja –kirjojen kansien vahvistamiseen. Kovamuovi lisää tuotteiden kulutuksen kestoa huomattavasti ja antaa pehmeäkantisille tuotteille ryhdikkyyttä.

Vaihtoehdot:
- Kirkas
- Matta

Kirjamuovien rullakoot

Rullan leveys x pituus
Rullan leveys x pituus
5 cm x 25 m (5 rll / pkt)
7 cm x 25 m (5 rll / pkt)
20 cm x 25 m 20 cm x 50 m20 cm x 100 m
25 cm x 25 m25 cm x 50 m25 cm x 100 m
28 cm x 25 m28 cm x 50 m28 cm x 100 m
30 cm x 25 m30 cm x 50 m30 cm x 100 m
32 cm x 25 m32 cm x 50 m32 cm x 100 m
35 cm x 25 m35 cm x 50 m35 cm x 100 m
40 cm x 25 m40 cm x 50 m40 cm x 100 m
45 cm x 25 m45 cm x 50 m45 cm x 100 m
50 cm x 25 m50 cm x 50 m50 cm x 100 m

Kangasteippien rullakoot

3 cm x 25 m
5 cm x 25 m

Korjausteippien rullakoko

3 cm x 25 m

Kovamuovien arkkikoot

16,5 cm x 22 cm              200 arkkia / ltk

22 cm x 33 cm                 100 arkkia / ltk

 

Ota yhteyttä, niin autamme löytämään juuri teille sopivat tuotteet.


 

PELLOPLASTIN TARRAKALVOTUOTTEET

Meidän kanssa vain on helpompi toimia