Erikoistarrakalvot

Pelloplastin erikoistarrakalvot sisältävät monia hyvin erilaisia asiakkaidemme tarpeisiin suunniteltuja tuotteita ja tuoteryhmiä. Kaikissa tuotteissamme on vesiohenteinen liima. Valikoimistamme löytyy monia erilaisia muovi- ja paperikalvoja. Mikäli sinulla on tarve itseliimautuvalle kalvolle, voimme varmasti auttaa joko olemassa olevan valikoimamme tai tuotekehityksemme puitteissa. Alla esimerkkejä muutamien erikoistarrakalvojemme ominaisuuksista ja käyttökohteista.

bg-etusivu-nosto-2

Tarrakalvot 810 ja 812 ovat PE-kalvoja erittäin tarramaisella liimalla. Asiakkaamme käyttävät tuotetta lasin tai peilien taustalla niin sanottuna turvakalvona, jonka tehtävänä on pitää sirpaleet paikallaan lasin särkyessä. Kalvo estää sirpaleita leviämästä ja tuo lisäturvaa kuljetuksiin, asennuksiin ja tuotteen päivittäiseen käyttöön.

830-850 tarrakalvot on suunniteltu asiakkaillemme, jotka stanssaavat tarramme päälle liimattoman muovikalvon. Asiakkaamme valmistavat tällä menetelmällä itseliimautuvia tarrataskuja joita käytetään esimerkiksi kirjojen välissä CD-levyjen säilyttämiseen tai ravintolan lasiovessa ruokalistaa varten.

Tarrakalvo 820 on suunniteltu pistekirjoitusta varten. Kalvo on itseliimautuva, joten se voidaan kiinnittää tuotteeseen tai pakkaukseen. Tarrakalvoamme voidaan käyttää erilaisissa tuotteissa esimerkiksi näkövammaisille suunnattuna pakkausselosteena.

Valmistamme ja kehitämme erikoistarrakalvomme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja ratkaistaan yhdessä teidän tarrakalvotarpeenne.


Kysy myös biopohjaisia tuotteitamme!

im-green-plastic-tmKasvipohjaiset Green line pintasuojakalvot ja kirjamuovit on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista, ilman fossiilisia raaka-aineita, ja ne ovat kierrätettävissä normaalin muovin tavoin.

PELLOPLASTIN TARRAKALVOTUOTTEET

Meidän kanssa vain on helpompi toimia