BIO-suojakalvot

Uusiutuvista luonnonvaroista valmistetut Green line -suojakalvot

Kasvipohjaiset Green line -suojakalvot on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista, ilman fossiilisia raaka-aineita. Ne antavat väliaikaista suojaa viimeistellyille pinnoille ympäristöystävällisesti. Kaikki suojakalvomme ovat kierrätettävissä pakkausmuovien mukana. Niissä käytetään vesiohenteisia akryylidispersio-liimoja, jotka eivät sisällä liuottimia.

Kaikissa suojakalvoissamme on UV-suoja ja ne on suunniteltu toimimaan myös pakkasella. Valmistamme kaikki tuotteemme Pellossa, ja niiden raaka-aineet tulevat EU:sta.

Monipuoliset ja personoidut BIO-suojakalvot

Green line -tuotteemme ovat kasvipohjaisesta kalvosta valmistettuja BIO-suojakalvoja, joilla voidaan suojata viimeistellyt pinnat väliaikaisesti varastoinnin, kuljetuksen, valmistuksen ja asennuksen aikana. Kalvot on helppo kiinnittää joko koneellisesti tai käsin, ja ne irtoavat jälkiä jättämättä myös varastoinnin jälkeen. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia tarramaisuuksia eri pinnoille, eri vahvuuksia ja värejä. Suojakalvoja käytetään esimerkiksi seinäelementtien, kodinkoneiden, kalustelaminaattien tai työtasojen suojaamiseen. Tutustu tarkemmin BIO-suojakalvotyyppeihin.

im-green-plastic-tmSuojakalvot voidaan personoida logopainatuksella, joka lisää brändisi näkyvyyttä. Green line -tuotteissamme voidaan käyttää myös I’m GreenTM-logoa, joka on kansainvälisesti tunnettu kasvipohjaisista raaka-aineista valmistettujen PE-tuotteiden tunniste.

Sokeriruoko BIO-suojakalvojen raaka-aineena

Käyttämämme PE-kalvo valmistetaan sokeriruo’osta tuotettavasta etanolista. Tämän kasvipohjaisen kalvon raaka-aineen toimittaa maailman johtava biopolymeerien valmistaja.

”Vihreä polyeteeni” on uusiutuva vaihtoehto perinteiselle PE:lle. Elinkaarensa lopussa vihreä PE voidaan kierrättää samaan tapaan kuin perinteinenkin PE.

Kasvaessaan sokeriruoko sitoo ilmakehästä runsaasti hiilidioksidia. Vihreän PE:n valmistuksessa sokeriruoko ensin murskataan, josta syntyy ruokosokeria ja etanolia. Murskauksesta ylijäävää sokeriruokojätettä polttamalla muodostetaan höyryä, josta saadaan sekä lämpöä että sähköä sokeriruokomyllyn käyttöön, ja ylijäävä energia myydään yleiseen sähköverkkoon. Etanolista saadaan kuivausmenetelmällä etyleeniä, jota polymeroimalla tuotetaan PE:tä.

Kerromme mielellämme lisää
Asiantuntevat myyjämme löytävät parhaat ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tuotteellesi sopivimman suojausratkaisun!


MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Erika Barsk

Myyntijohtaja
puh. 040 709 2398
erika.barsk@pelloplast.com
finland sweden united-kingdom germany

Suvi Mäkipörhölä

Myyntipäällikkö
puh. 040 513 9392
suvi.makiporhola@pelloplast.com
finland sweden united-kingdom


 

PELLOPLASTIN TARRAKALVOTUOTTEET

Meidän kanssa vain on helpompi toimia