Suojausratkaisut

PELLOPLASTIN TARRAKALVOTUOTTEET

Pelloplast suojaa tuotteesi

malli-3Pelloplastin suojausratkaisut suojaavat tuotteitasi valmistuksen, kuljetuksen, asennuksen tai käytön aikaisilta jäljiltä. Suojausratkaisumme vähentävät asiakkaiden huolta ja tuotteiden vahingoittumisesta koituvia kustannuksia. Tarrakalvomme ovat sekä kotimaassa että maailmalla tunnettuja korkeasta laadustaan, jonka varmistamme jatkuvalla seurannalla ja tuotekehityksellä.

 

Modernit tuotantomenetelmät

Korkealuokkaisten tuotteidemme laadun takeena ovat nykyaikaiset koneet ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Palvelemme jokaista asiakastamme juuri hänen tarpeidensa mukaisesti. Vuosien tuoma ammattitaito on ylpeytemme, ja kehitämme sitä sekä konekantaamme jatkuvasti. Tuotantomme on suunniteltu siten, että myös lyhyiden sarjojen nopea ja joustava valmistus onnistuu.

Vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen

Pellossa, napapiirin pohjoispuolella, sijaitseva tarratehtaamme on maailman pohjoisin itseliimautuvia kalvoja valmistava tehdas. Kannamme vastuuta niin asiakkaistamme, työtekijöistämme kuin yhteisestä ympäristöstämmekin, toimimmehan keskellä kauneinta Suomen Lappia. Käytämme ainoastaan vesiohenteisia liimoja tuotteissamme ja kehitämme jatkuvasti tuotantoprosessiamme niin, että energiatehokkuus lisääntyy ja kierrätykseen kelpaamatonta jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Tuotekehityksessä työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme vähemmän ympäristöä kuormittavia suojausratkaisuja.  Olemme edelläkävijä esimerkiksi kasvipohjaisista kalvoista valmistettavien BIO suojakalvojen saralla.

Suojausratkaisut pintamateriaalin mukaan

Suojaatpa sitten terästä, puuta, kirjoja, lasia, peiliä tai vaikkapa karttoja, Pelloplastin suojausratkaisuvalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. Meillä on laaja valikoima vakiotarrakalvoja ja teemme jatkuvasti asiakaskohtaista tuotekehitystä.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tuotteellesi sopivimman suojausratkaisun.

Meidän kanssa vain on helpompi toimia