Pelloplast Oy

Ympäristöystävällisiä tarrakalvoja Suomen Lapista

Pelloplast on erikoistunut itseliimautuvien tarrakalvojen valmistukseen, laminointiin ja leikkaamiseen. Päätuotteitamme ovat erilaiset pintasuojakalvot, kirjamuovit ja kontaktimuovit.

Räätälöidyt suojausratkaisumme
 auttavat asiakkaitamme turvaamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaansa. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisistä että julkisista organisaatioista, globaaleista yhtiöistä, sekä mikroyrityksistä. Olemme alan edelläkävijä ympäristöystävällisissä tarrakalvoratkaisuissa, ja toimimme aina asiakaskeskeisesti.

Vuosikymmenten suojauskokemus

Vuonna 1971 perustettu Pelloplast on perheyritys, joka toimii Suomen Pellossa. Sitoutuneella ja ammattitaitoisella henkilöstöllämme on vankka kokemus tarratuotteiden valmistuksesta, ja tuotteemme ovat sekä kotimaassa että maailmalla tunnettuja korkeasta laadustaan. Valtaosa tuotteistamme menee vientiin.

Toimintamme peruspilarit ovat vahva osaaminen, luotettavuus, oman tuotekehityksemme varmistamat korkealaatuiset tuotteet sekä vastuullisuus ympäristöstä ja henkilöstöstämme.

Vuosien tuoma ammattitaito on ylpeytemme. Kehitämme, ylläpidämme ja päivitämme sekä osaamistamme että tuotantoteknologiaamme jatkuvasti. Pidämme suuressa arvossa pitkiä, hyviä suhteita asiakkaisiimme, tavarantoimittajiimme ja yhteistyökumppaneihimme. Toimiessasi kanssamme voit luottaa siihen, että sovitut asiat hoidetaan aina tinkimättömän laadukkaasti ja ajallaan.

tehdas

Pelloplast – Tarrateollisuuden edelläkävijä

Ympäristönäkökulma ja vastuullisuus ovat olennainen osa toimintaamme. Toimme ensimmäisenä markkinoille toimivan vesipohjaisen suojakalvoliiman, ja otimme myös ensimmäisenä käyttöön ftalaattivapaat pvc-kalvot kirjamuoveissa. Raaka-aineiden hankinnassa painotamme vastuullisia toimittajia, ja kehitämme jatkuvasti ympäristöystävällisempiä tuotteita. Käytämme tarrakalvojen valmistukseen korkealaatuisia kalvoja ja vesiohenteisia liimoja – tuotantoprosessistamme haihtuu ilmaan vain vettä!

Olemme edelläkävijä BIO suojakalvojen valmistuksessa. Green line -tuotteidemme kalvo on kasvipohjainen.

Asiakaskohtainen tuotekehitys, erikoisosaaminen ja pitkäaikainen yhteistyö ammattikäyttäjien kanssa luovat vankan pohjan palveluillemme. Käytössämme on ISO 9001 -standardiin perustuva laatukäsikirja, ja yrityksemme kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan.

DNV_FI_ISO_9001_col FI

kollaasi-02

Meillä sinua palvelee aina ihminen

Ammattitaitoiset myyjämme tuntevat perusteellisesti tuotteidemme ominaisuudet ja tuotantoprosessin, ja pystyvät vastaamaan kysymyksiisi viipymättä. Asiakkaanamme saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa toimit aina suoraan.

Toimimme sekä mikroyritysten että globaalisti toimivien organisaatioiden kumppanina. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti, ja etsimme yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan suojausratkaisun aina tapauskohtaisesti. Meille on ensiarvoisen tärkeää säilyttää asiakkaamme tuotteen pinta juuri sellaisena, millaiseksi se on suunniteltu. Me teemme asiakkaillemme pinnan suojaamisesta helppoa. Testaamme kalvoratkaisuja, ja teemme myös asiakaskohtaista tuotekehitystyötä.

Joustava logistiikkaverkostomme mahdollistaa nopeatkin toimitukset, ja tuotteet ovat teillä silloin kun sovitaan – luotettavasti ja ajallaan.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tarpeeseesi parhaiten sopivan suojausratkaisun!

 

ellamari

PELLOPLASTIN TARRAKALVOTUOTTEET

Meidän kanssa vain on helpompi toimia